El Valor de les sòcies, FrameFriday

Arriska Films estrena ‘Escape Room: la pel·ícula’, l’adaptació cinematogràfica de l’èxit teatral

11 de març 2022.

Divendres 11 de març s’estrena als cinemes ‘Escape Room: la pel·lícula’, una producció de la nostra sòcia Arriska Films, Focus Audiovisual i Nakatomi Films, dirigida per Hèctor Claramunt i amb guió d’aquest i Joel Joan.

La pel·lícula està basada en l’èxit teatral del mateix nom, que després de quatre temporades al teatre s’ha emportat els aplaudiments de més de 200.000 espectadors.

Protagonitzada per Joel Joan, Paula Vives, Ivan Massagué i Mònica Pérez, la producció és una comèdia esbojarrada que situa els quatre protagonistes dins d’una escape room, una de les opcions d’oci més de moda actualment. Les dues parelles hauran de posar a prova la seva amistat i intentar sortir superant proves tan enginyoses i divertides com a perilloses.

Us deixem amb la seva sinopsi i us animem a veure-la al cinema!

Quatre amics. Una habitació. Molts secrets. I una única via de sortida: la veritat. Una comèdia que posa potes enlaire els plans de dues parelles disposades a passar una gran nit en una escape room. Si voleu sortir d’aquest joc tan imprevisible com esbojarrat, haureu de posar a prova la vostra amistat. Per ells ha arribat l’hora de la veritat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *