Edicions PMP, Sense Categoria

Producers Meet Producers 2018

Celebrem la quarta edició del Producers al Festival Internacional de Cinema de Sitges junt amb Nivell 10. La iniciativa aconsegueix un any més establir-se com a eina de trobada per als nous talents del sector amb productores consolidades del sector audiovisual.

Van presentar l’acte, Xavier Duran, Director de la Fundació Sitges, Festival Internacional de Cinema, Mamen Boué, membre de la Junta Directiva de PAC i Aurora Carbonell i Abella, Regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges de l’Ajuntament de Sitges.

Presentació de l'acte PMP 2018

A continuació  i com ja és habitual, es van presentar dues experiències d’èxits d’edicions anteriors. En primer lloc es va projectar el teaser de “Omar”, un curtmetratge inspirat en fets reals dirigit per Miquel Romans i produïda per Films de l’Orient de Sandra Forn, projecte fruit del programa de mentoratge de la segona edició del 2016. Seguidament van poder gaudir del vídeo de presentació del llargmetratge de ficció “Desconectada”,  d’Alberto Evangelio i Sebas Mery. Aquest llargmetratge és fruit de la col·laboració entre Beniwood i Life & Pictures.

Tot seguit va començar el mentoring, on els juniors comparteixen amb els sèniors els dubtes sobre el seu projecte. En aquesta quarta edició van participar un total de nou parelles:

Arpa Films – Mango Lassi Productions

Black Flag – Euphoria Producctions

Fosca Films – Celofan Audiovisual

Fuera de Campo – Clímax Films

Just Films – Living Library

Life & Pictures – Valen Art

Mc GuffinProducciones de La Pradera

Ralda WorldBonobo Film

The PartnerEl Desto Pictures

El Desto Pictures parlant amb Loto Films

Novetats

Aquest any 2018 hem volgut obsequiar a tots els mentors que han fet possible el PMP. L’Aurora Carbonell, regidora del departament de promoció econòmica, turisme i platges ha fet entrega del llibre “Sitges, d’ahir i de sempre” del conegut i recentment desaparegut fotògraf sitgetà Joan Iriarte, acompanyat del vi blanc jove el “Blanc Subur 2017” de l’Hospital de Sitges, premiat amb la medalla d’Or, com a productes simbòlics de la marca Sitges.

Ralda World mentoritzant el Bonobo Films

Edicions anteriors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *