FES-TE SÒCIA

Suma’t a la nostra comunitat, #som generalistes #som singulars, #som diverses, #som transversals, #som sostenibles, #som socials, #som inclusives, #som gestores, #som pioneres, #som sector

A PAC sentiràs que formes part d’una comunitat que, com tu, busca els mateixos objectius: compartir, treballar, participar, protegir, dialogar, vetllar, decidir, secundar i, sobretot, tenir molta més força com a empreses del sector audiovisual.

DIGUE’S LA TEVA

Proposa, forma part dels grups de treball, dels grups d’interès, pren decisions, comparteix el teu coneixement. Participa de les juntes directives obertes i de les assemblees. Volem sentir la teva veu dins l’associació.

veu-icon-pac
eye-icon-pac

FES VISIBLES LES TEVES PRODUCCIONS

Compartim el contingut de les productores sòcies a les nostres xarxes per a multiplicar l’impacte

BENEFICIA’T DE DESCOMPTES

Beneficia’t dels descomptes que ja hem negociat des de PAC Hotels, Cinemes, Professionals, Festivals, empreses de comunicació….
comunicacio-icon-pac

REP INFORMACIÓ DIÀRIA

Rep tota la informació que és del teu interès: per correu, per whatsapp, per la intranet. Informació de sector, exclusiva, contrastada, professional.

PARTICIPA!

Dinamitzem accions de sector on esperem que hi participis

PODEN SER MEMBRES DE L'ASSOCIACIÓ

PERSONES FÍSIQUES:

Persona física amb domicili fiscal a Catalunya que, estant donat d’alta en autònoms, crea, elabora i fa possible la realització d’un producte audiovisual posant en marxa els recursos suficients i necessaris.

Imprescindible l’acreditació que està donat d’alta en el cens de l’IAE en epígraf 9611 de producció.

PERSONES JURÍDIQUES:

Empresa amb limitació de responsabilitat amb domicili fiscal a Catalunya que crea, elabora i fa possible la realització d’un producte audiovisual posant en marxa els recursos suficients i necessaris.

Imprescindible l’acreditació de la inscripció en el Registre d’Empreses Audiovisuals de Catalunya.

En qualsevol cas, els sol·licitants hauran d’aportar una sèrie de documents que acreditin el compliment de tots els requisits d’adhesió. Aquesta documentació serà facilitada per l’associació a petició de l’interessat.

LA INTRANET

A un sol clic i des de la teva butxaca tens a l’abast tota una comunitat virtual de productores que comparteixen coneixement i experiència. Dona resposta a Què, Qui, Com, On, Quan i Per què. I si no la trobes, obre un debat i pregunta a les altres perquè t’ajudin a resoldre-la.

Què trobaràs a la intranet?

  • Un perfil per a cada productora
  • Crida Socies
  • Documentació interna
  • PACinforma
  • Calendari
  • Grups de treball
  • La biblioteca

Un perfil
per a cada productora

Cada productora té un perfil propi on mostra allò que està produint.

Crida Sòcies

Alertes perquè les productores participin: negoci, terminis, acció.

Documentació

Estatus, Memòries, Plans d’acció, Relatories, Recursos, Convenis, Contactes, Adhesions, Estudis.

PACinforma

Informació contrastada, professional, revisada i d’interès sobre el sector: terminis, ajudes, participació, descomptes, jornades professionals, estudis, enquestes.

Calendari

d’esdeveniments intern exclusiu: jornades professionals, terminis, presentacions, debats, seminaris web, estrenes, on consultar quan i on cal participar de forma activa.

Grups de treball

On compartir coneixement, experiència, documents; on generar fòrums de debat, on construir sector.

Vols estar assabentat
de què fem?