Activitats, Formacions Productors, RSC - Sostenible

Aprendre pel PAC!: Seminari sobre les produccions sostenibles

30 de març 2022.

“Si volem calcular la petjada ecològica de la producció, cal tenir en compte qualsevol activitat des de la preproducció i no només el rodatge”

Un cop més hem posat a l’abast de les nostres sòcies, una nova sessió de Aprendre pel PAC, a càrrec d’Oliver Lupiañez, CEO de K is for Knowledge, una associació dedicada a posar en valor la importància de fer ús de les guies per produir contingut audiovisual de la forma més sostenible.

 

Durant el passat dimecres 30 d’abril vam poder comptar amb  la presència d’Oliver Lupiañez per a que impartís l’última formació organitzada per PAC. Aquesta formació es va encarar cap al tema de la Sostenibilitat, un assumpte que cada cop agafarà més importància en el sector audiovisual.

 

Oliver Lupiañez va posar a l’abast de les sòcies de PAC diferents eines per tal que tots els processos que envolten la creació audiovisual puguin complir els estàndards de sostenibilitat actual.

 

La sessió va servir per a conèixer millor la realitat que s’apropa al sector audiovisual, on cada cop es donarà més importància en complir amb els estatuts de sostenibilitat promoguts per l’ICEC i l’ICAA.

 

Finalment després de la sessió, es va obrir un torn de preguntes on les sòcies podien acabar d’aprofundir en el assumpte i solucionar dubtes relacionats amb els seus futurs projectes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *