FrameFriday

#FrameFriday: Made in China

20 d’agost 2021.

Bon divendres! Avui us parlem d’una producció d’una de les nostres noves productores sòcies. Es tracta de ‘Made in China’ de l’any 2019, produïda per Limmat Films.

El documental té una durada de 74 minuts, amb direcció i guió de Marc Chica i Jose. Aquí us deixem amb la sinopsi.

S’apropen les festes de l’any nou xinès i Yῡ Liang Yuan (21 anys) viatja des del turó industrial on resideix a Shenzhen fins al seu poble natal a Henan (a l’interior del gegant asiàtic).
Però aquestes no són unes festes habituals. Aquest any, la visita es presentarà crucial per al futur d’ell de la seva família. Yῡ Liang Yuan espera comprometre’s amb una antiga companya de classe amb què fa un any manté una relació a distància. El que ningú no s’espera és que la xicota i la seva família han estat contemplant altres candidats i han arribat a la conclusió que la família de Yῡ no té el poder adquisitiu suficient per acceptar la seva proposta matrimonial. Aquest gir inesperat impulsarà a un resignat i jove Yῡ a començar a qüestionar-se si el món en què viu té la necessitat d’acatar uns costums que no comparteix, forçant-lo a plantejar-se qui és ell mateix i qui vol ser realment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *