Activitats, Formacions Productors

PAC a la universitat – Acció formativa

24 de març 2022.

A partir d’aquest més d’abril començarem una sèrie de seminaris dedicats a informar i educar a la pròxima generació de creadors audiovisuals, sobre el rol i la tasca d’un productor creatiu audiovisual independent.

Aquestes sessions tindran lloc a diverses universitats com la Universitat de Barcelona, la Universitat Internacional de Catalunya, la Pompeu Fabra i la Ramón Llull, i estaran a cura  d’algunes de les nostres sòcies com Sebas Mery, Alba Calani, Norbert Llaràs, Marc Chica i Jordi Rediu.

Des de la PAC creiem que és de vital importància treballar amb les generacions més joves per a que puguin tenir el màxim d’eines al seu abast a l’hora d’encarar el panorama professional.Els objectius d’aquestes sessions són visibilitzar la tasca i la figura del productor, mitjançant professionals en actiu que expliquin la seva experiència aportant i creant referents de producció audiovisual dins l’àmbit universitari.

D’altra banda, també esperem poder acostar el talent al Producers meet Producers per a que aquest segueixi sent la incubadora de referencia per a futures productores. L’objectiu és treballar amb les universitats per tal que alguns Treballs de Final de Grau apliquin al PMP com a exercici de concurrència competitiva.

 

One thought on “PAC a la universitat – Acció formativa

 1. zinniagita87@gmail.com ha dit:

  Saludos, mi nombre es Zinnia.
  Hay algún requisito para poder acudir a los Seminarios. del PAC?

  Gracias

  Son seminarios que hacemos en coordinacion con las Universidades para visibilizar la figura del/la productor/a dentro del aula.
  PAC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *