El Valor de les sòcies

Les productores sòcies guanyadores als Premis Gaudí 2021

22 de març 2021.

Diumenge passat va tenir lloc a l’Auditori del Fòrum la gala XIII dels Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català i algunes de les nostres productores sòcies en van sortir guanyadores.

Tot i que l’esdeveniment va estar marcat per la situació de la pandèmia i el nombre d’assistents va ser molt reduït en comparació amb anys anteriors, la gala va seguir desprenent la mateixa màgia i passió pel món audiovisual. Entre les nostres productores sòcies que es van endur a casa un guardó, hi trobem:

  • Benecé Produccions, la qual va rebre el Premi Especial del Públic per la seva producció ‘Les dues nits d’ahir‘, dirigida per Pau Cruanyes i Gerard Vidal.
  • Impossible Films també és una de les productores amb pel·lícula guanyadora: Alberto San Juan va rebre el premi a Millor Actor Secundari per ‘Sentimental‘.
  • I pel que fa a la postproducció, una sòcia que ha participat en 3 produccions que van rebre premi: Antaviana Films. Aquesta productora sòcia ha col·laborat en la postproducció de ‘La Vampira de Barcelona‘, guanyadora de 5 premis; ‘Las Niñas‘, guanyadora de 4 premis; i el curtmetratge ‘Ni oblit ni perdó‘, guanyador del guardó a Millor Curtmetratge.

Enhorabona a totes per la feina ben feta. Continuem unides per fer valdre el talent l’audiovisual català!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *