Activitats, PACrepresenta, Què fem?

PAC amb el PROGRAMA d’EMPRENEDORIA CREAMEDIA

21 de febrer 2020.

CREAMEDIA és un programa de suport a l’emprenedoria en el sector de les indústries creatives que organitza Barcelona Activa amb la col·laboració de l’ICEC i la Fundació Catalunya Cultura.

Les entitats Fundació Catalunya Cultura, SDE (ICEC), ESCAC, Fundació Carulla son partners del programa i PAC es va sumar durant l’any 2019.

El programa està dissenyat com un itinerari a mida d’acompanyament a la creació d’empreses en el sector de les Indústries Culturals, basat en les necessitats de les persones emprenedores, combinant sessions grupals on es treballa de manera conjunta les diferents  fases del procés d’emprendre i sessions individuals, per aprofundir en cadascun dels projectes emprenedors. Amb l’objectiu de validar el model de negoci, els participants tenen accés a continguts, assessorament expert sectorial i a un equip de tutors/es que aportaran el seu coneixement i experiència

CREAMEDIA durant el 2020 es reformula i passa de ser un programa de gestió única de Barcelona Activa amb el suport del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE),  a ser gestió directa de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.

El nou programa inclou una residencia per a emprenedors durant sis mesos que inclou sessions de networking, visites d’empreses del sector i contacte amb agents de l’ecosistema creatiu. La idea és incubar projectes amb interessos comuns, com per exemple els emprenedors que vulguin crear noves productores.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *