Activitats

PAC + D’A + ECAM – Convocatòries 2024 – D’A Film Lab Barcelona

5 de desembre 2023,

Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) col·labora, juntament amb ECAM en la 4a edició del D’A FILM LAB BARCELONA, que se celebrarà del 5 al 8 d’abril del 2024, en el marc del D’A – FESTIVAL DE CINEMA DE BARCELONA, obrint el termini d’inscripcions per a 2 convocatòries, PRODUCCIÓ EMERGENT i FINAL CUT  fins el 22 de desembre.

El laboratori s’expandeix amb una clara vocació de suport a la producció audiovisual nacional de talent emergent i per impulsar la seva circulació internacional. El D’A Film Lab Barcelona potenciarà la internacionalització de projectes tant en fase de desenvolupament, com en fases més avançades, amb l’assistència d’experts, assessors i programadors de festivals internacionals a Barcelona.

 

 

PRODUCCIÓ EMERGENT

És un programa d’impuls a productors emergents amb l’objectiu d’oferir-los eines de capacitació i d’afavorir la seva circulació internacional.

En col·laboració amb l’associació Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) i l’ECAM (Escola de Cinematografia i de l’Audiovisual de la Comunitat de Madrid), deu pel·lícules en fase de desenvolupament seran seleccionades per presentar el projecte i rebre un assessorament específic per part de professionals de la indústria audiovisual.

Els projectes opten a dos premis: Music Library & SFX ofereix una assessoria especialitzada a través de la seva divisió de supervisió musical Acorde i una mentoría especialitzada en producció de quatre sessions d’una hora al llarg de nou mesos.

A la convocatòria poden presentar-se llargmetratges, tant de ficció com de no ficció, en fase de desenvolupament. El projecte en qüestió ha de ser el primer, segon o tercer llargmetratge del seu director/a. La nacionalitat del director/a ha de ser espanyola, així com una de les empreses productores, sigui la principal o dins una estructura de coproducció internacional.

 

BASES D’A FILM LAB

INSTRUCCIONS PER PUJAR EL PROJECTE A LA PLATAFORMA

ENVIA EL TEU PROJECTE 


FINAL CUT

És un programa d’impuls al nou talent cinematogràfic que té per objecte facilitar la conclusió de llargmetratges en fase de postproducció i afavorir-ne la circulació internacional.

A la convocatòria poden presentar-se llargmetratges, tant de ficció com de no ficció, en fase de postproducció. El projecte en qüestió ha de ser el primer, segon o tercer llargmetratge del director/a. La nacionalitat del director/a ha de ser espanyola, així com d’una de les empreses productores, sigui la principal o dins d’una estructura de coproducció internacional.

Sis pel·lícules inacabades seran seleccionades per a presentar el projecte, rebran assessorament específic per part de professionals de la indústria i un jurat atorgarà un premi de 20.000 euros a la millor pel·lícula de les sis participants.

 

       

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *