Activitats, RSC - Sostenible

PAC present durant la Jornada de Sostenibilitat del SUNCINE – Festival Internacional de Cine del Medi Ambient

19 de febrer de 2024,

En el marc del Festival Suncine,  el passat dimarts 19 de desembre, de 10 a 12:30 h, es va realitzar una Jornada sobre ‘La Sostenibilitat en els Ecosistemes del Cinema‘, per a l’anàlisi, estudi i realització d’un estat de situació real que permeti tenir una fotografia que faci un retrat del punt en què es troba, en termes de sostenibilitat, la nostra indústria audiovisual, reunint cadascun dels esglaons d’aquesta (des de la formació, producció, postproducció, presentacions, exhibicions, promoció i difusió, acabant en la seva comercialització).

PAC va tenir la oportunitat de participar d’aquesta jornada exposant la seva experiència, el seu recorregut i el futur de la sostenibilitat en les produccions audiovisuals. 

 

La sostenibilitat l’hem incorporat a totes les nostres activitats, anant un pas més enllà del Green i incorporant en la governança de PAC la RSC o Responsabilitat Social Audiovisual. De fet, la política del PAC sempre ha tingut com a objectiu sumar aliances estratègiques per optimitzar els recursos.” – Marta Forn

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *