Activitats, Formacions Productors, Tàndem productores festivals

Pont al Coneixement: “Work in progress. Procés creatiu i noves narratives” a càrrec de Montecarlo (Efímero Films) – TerrorMolins

9 de novembre 2023,

Ahir dimecres, es va dur a terme, en el marc de les Jonades Professionals de TerrorMolins, la segona entrega d’enguany del Pont al Coneixement, a càrrec de Montecarlo, de la productora sòcia Efímero Films. La Masterclass “Work in progress. Procés creatiu i noves narratives” es va dur a terme de forma presencial i en linea per tal de facilitar l’accés a tota aquella persona interessada en la formació.

Per mi ser productor és ser creatiu. Un productor sense creativitat no és un productor.

Montecarlo va plantejar el Pont al Coneixement com una reflexió no lineal sobre la creativitat i el paper d’aquesta en la indústria i sobretot enfocada al rol del productor. Una xerrada que va servir per a que els assistents tinguin una visió més amplia de les necessitats de la indústria així com de les diferentes eines que tenen al seu abast per explotar i la seva creativitat de la forma més optima possible.

Design thinking significa prototipar molt ràpid. Quan es prototipa ràpid s’optimitzen els processos. Això comporta una economia de temps i mitjans.

 

Les formacions Pont al Coneixement es plantegen com un retorn al sector audiovisual, per a formar productors  i/o futurs productors a qui els costa trobar formacions específiques. Facilitar el coneixement sobre producció audiovisual està en el nostre eix d’actuació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *