Activitats, PACrepresenta, Què fem?

PRESENTACIÓ PLATAFORMA FILM.IO A CATALUNYA

17 de desembre 2020.

 

El 27 novembre en la jornada professional del Meet-Zoom compartida amb el Cluster  (Noves audiències: Generació Z) vam presentar  Film.io.
La plataforma es posarà en marxa a principis del 2021 i comptarà amb PAC com a aliança estratègica.

¿Què es i com funciona Film.io?

En l’ecosistema de Film.io, els creadors poden connectar-se fàcilment amb els aficionats o fans per crear una audiència sòlida i solidària i adquirir estadístiques significatives sobre projectes emergents. A més, Film.io adopta un sistema d’avaluació i qualificació alimentat pels fans que genera el Go Score, que és la primera mètrica d’aquest tipus per a la pre-validació de projectes.

A mesura que els fans validen els millors projectes, aquests projectes s’uneixen en un aparador amb accés a vàries oportunitats de finançament i llicències. Les productores, els financers i els fons de pel·lícules, junt amb Film.io, competeixen pels millors projectes. Film.io arriba amb un entorn social ric i ple de futur que proporcionarà una experiència nova i més profunda a través de l’intercanvi de contingut, connectant als espectadors entre sí i amb els creadors d’una manera no possible fins ara.

Relatoria completa + documentació: exclusiva PAC (intranet)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *