Edicions PMP

Producers Meet Producers 3ª edició (2017)

12 d’octubre 2017.

El programa de mentoria audiovisual Producers Meets Producers, es va celebrar un any més a Sitges en el marc del Festival Fantàstic de Catalunya, amb l’organització de Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges, i amb el suport del Departament de Cultura i la Diputació de Barcelona. Aquesta 3ª edició del PMP va comptar amb la participació d’un total de vint productores consolidades i novelles.

 

Aquest acte es va dur a terme el dissabte 7 d’octubre a l’Hotel Melià de Sitges, a la sala Llevant 3 i 4, de les 10 del matí a les 14h amb un vermut de cloenda al jardí on van participar tots els assistents.  L’acte va combinar el coach personal amb un acte de networking.

Aquest any vam presentar orgullosos el primer projecte PMP sorgit de la primera edició del mentoring. El curtmetratge de ficció “IP-IS. Qui paga mana”, fruit de la col·laboració de Ferghat Produccions i Films de l’Orient.

Participar en la primera edició́ del PMP va suposar un gran canvi per tots nosaltres com a productora: se’ns va brindar l’oportunitat d’establir contacte amb la productora sènior Films de l’Orient, concretament amb la Sandra (Sandra Forn, Films de l’Orient) amb la que vam poder tirar endavant un projecte que, de forma solitària, hauria estat molt complicat aixecar. N’hem pogut extreure aprenentatge, experiència, resoldre dubtes “existencials” del sector i, sobretot, una relació més enllà de la producció audiovisual com a tal. No podríem demanar més.” POL DIGGLER, Fergaht Produccions.

Necessitàvem assessorar-nos… és el que buscàvem i ho hem trobat. El camí que estem seguint el tinc molt clar gràcies a ell. Ramon (Ramon Vidal, Fausto Producciones) ha sigut molt sincer, molt clar i molt honest. Ens ha assessorat en el desenvolupament del projecte i el nostre projecte té molta credibilitat gràcies a ell. DAVID CASADEMUNT, Fitzcarraldo Films.

En total les productores es van ajuntar de en 10 parelles organitzades de la següent forma:

  • Alhena Production – El Niño Melón
  • Black Flag Cinema – La Cima Producciones
  • Fosca Films – Limmat Films
  • The Partner – Colibri Studio
  • Films de l’Orient – 15-L Films
  • Fausto Producciones – Ringo Media
  • Ralda World – Visum Studio
  • Bonita Films – MM4 Producciones
  • Arpa Films – Amor y Lujo
  • Just Films – Eye Slice Pictures

I com cada any, la cloenda va arribar amb un vermut als jardins de l’Hotel Melià amb el posterior networking entre els assistents a la jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *