Casos d'èxit, El Valor de les sòcies

‘Visitante’, cas d’èxit del Producers Meet Producers (PMP), nominada a Millor Pel·lícula als Premis Gaudí

26 de gener 2022.

Després de la seva estrena a la Secció Oficial del Festival de Sitges, ‘Visitante’, una de les pel·lícules de gènere més esperades de la temporada, ha estat nominada a Millor Pel·lícula dels Premis Gaudí 2022.

Dirigida per Alberto Evangelio, protagonitzen aquesta pel·lícula de terror psicològic amb atmosfera asfixiant l’actriu Iria del Río (El increíble finde menguante), Miquel Fernández (Durante la tormenta), Jan Cornet (La piel que habito) i Sandra Cervera (El secreto de Puente viejo).

El projecte va participar en passades edicions del festival al programa de mentoring Producers meet Producers, organitzat per la PAC, el festival de Sitges i l’Ajuntament de Sitges. Així mateix el llargmetratge també va formar part de la secció “Coming Soon” del mateix Festival de Sitges.

La producció, que s’estrenarà  l’11 de febrer als cinemes de la mà de Filmax, ha estat rodada en temps de pandèmia entre Beniwood Producciones, Chester Media Produccions, la nostra sòcia Life & Pictures, i The Other Side Films.

Donem l’enhorabona a la producció i a tot l’equip de Life & Pictures. Molta sort als Premis Gaudí!

Sinopsi de la pel·lícula:

La Marga, enmig d’una crisi amb el seu marit, decideix passar uns dies a una antiga casa del poble. Allà comença a percebre estranys fenòmens que l’aterren: un ens invisible sembla que sap molt d’ella, per exemple, que ha començat una relació amb un antic company de la universitat. La Marga es queda embarassada del seu amant i el dia que avortarà en secret, l’ens no la deixa sortir de la casa. A punt de tornar-se boja, la Marga descobreix un portal que la porta a una altra realitat. Allà, el seu altre jo intenta avisar-la que alguna cosa terrible està a punt de succeir a la seva vida si no pren una decisió…

Sobre Sebastià Mery, de Life & Pictures:

És un productor audiovisual especialitzat en cinema. Té una dilatada experiència i vocació de descobrir talent dotat d’una mirada especial cap a la creació i la narració cinematogràfica. Aspira a consolidar aliances internacionals a llarg termini amb els col·laboradors. Col·labora amb diferents empreses del sector, Lavinia Services, Maximus, dirigeix les seves pròpies Life & Pictures i Ambar Pictures. Ha treballat en múltiples models de coproducció. Recorre els principals mercats internacionals estructurant finançament i explotació de produccions. Coordina diferents programes culturals de l’Institut de Cultura de Barcelona relacionats amb el sector cinema i editorial. És membre de la Junta de la PAC (Productors Audiovisuals de Catalunya) i també productor de pel·lícules top 10 a taquilla espanyola “Fill de Caín” i “Zero” mini sèrie de David Victori en coproducció amb Scott Free. Produeix també per a Televisió, programes culturals centrats en la lectura i la literatura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *