Casos d'èxit, El Valor de les sòcies

COMENÇA EL RODATGE DE “VISITANTE”

1 de setembre 2020.

El passat dilluns 24 d’agost va començar a la localitat valenciana de Puçol el rodatge de ‘Visitant’, primer llargmetratge dirigit per Alberto Evangeli. Al costat de Beniwood Produccions, la pel·lícula està produïda per Life & Pictures, Chester Mitjana Produccions i The Other Side Films. La distribució en sales nacionals i vendes internacionals va a càrrec de Castelao Pictures (Filmax).

Un projecte recolzat  per “Producers meet Producers”, el programa de mentoring per a productores que organitza PAC (Productors Audiovisuals de Catalunya), l’Ajuntament de Sitges i el festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges

Sinopsi:

“Marga, en plena crisi amb el seu marit, decideix passar un temps sola a l’antiga casa dels seus pares, on inicia una relació amb un antic company de la universitat. Aviat comença a percebre estranys fenòmens que li aterren i que guarden relació amb el seu passat: tot indica que la seva difunta germana està intentant comunicar-s’hi des d’una realitat alternativa. Aquesta situació li farà replantejar-se les decisions que ha pres en la seva vida.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *