Activitats, Tàndem productores festivals

Els seminaris del Pont al Coneixement

2 de desembre 2021.

Aquest és el resum del Pont del Coneixement impulsat per la PAC amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Són seminaris gratuïts adreçats  a professionals que encara no formen part del sector audiovisual. L’objectiu és formar productors ja sigui a professionals del sector audiovisual o d’un altre sector.

Van constar de 60 minuts de ponència i 30 de preguntes i respostes. Cadascuna de les ponències estaven conduïdes per un ponent especialitzat.

 

CROWDFUNDING I LES SEVES APLICACIONS EN PROJECTES DE CINEMA

Valentí Acconcia és emprenedor, havent posat en marxa diverses empreses i projectes tecnològics. A més a més, és consultor i formador en matèria de crowdfunding des de l’any 2011, amb més de 5 milions d’euros recaptats i 300 projectes publicats amb els seus clients. Ha format a més de 12.000 persones en matèria de crowdfunding en institucions com l’Elisava i en la seva pròpia acadèmia online a vanacco.com. És autor de llibres com «Les 20 regles d’or del crowdfunding» o «La guia bàsica del crowdfunding» i de llibres pràctics com «La guia del creador». A més a més és podcaster, vídeo blogger i blogger generant contingut diari sobre crowdfunding i emprenedoria. Ho fa en els seus canals habituals, la seva web vanacco.com, les seves xarxes socials i els podcasts Mecenas FM i No Tenemos Jefe.

 

DEL GUIÓ AL DOSSIER DE PROJECTE: EXPLICAR LA TRAMA, EL CONCEPTE I LA HISTÒRIA SENSE PERDRE LA MÀGIA

Mariana Cangas és una productora conformada conjuntament amb Diego Corsini. Ha produït un total de set llargmetratges, entre ells “SOLO EL AMOR” o “PASAJE DE VIDA”. Va ser Productora Delegada al Centro de Producción e Investigación Audiovisual (CePia) de la Secretaría de Cultura de la Nación Argentina, on va coordinar la realització de 10 sèries documentals. Va ser Coordinadora d’APIMA DISTRIBUCIÓN. És membre de l’Acadèmia de Cine i Ar. En l’àmbit, acadèmic, és professora des del 2008 a la Carrera de Disseny i Imatge i so a la Universitat de Buenos Aires, al CieVyC i a l’Escola de Cinema de Puerto Madryn. Habitualment dicta tallers i en diverses institucions nacionals i internacionals. Ha sigut jurat i assessora en Labs Iberoamericans i ha dictat Masterclasses en nombrosos Festivals Internacionals.

 

Recupereu la sessió aquí:

 

EINES DIGITALS PER A MILLORAR LA GESTIÓ INTERNA DE LA TEVA PRODUCTORA

Emprenedora, dissenyadora de patrons de punt en Bloginia on ofereix patrons i formació tècnica de teixit. També és dissenyadora de pàgines web per a negocis, autònoms i empreses a Tu Página de Servicios. Especialitzada en ecommerce. Graduada en psicologia amb un màster en orientació educativa i laboral i postgrau en gestió de talent i direcció de persones.

 

NFTS. APLICACIONS PEL SECTOR DE LA PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL

En Luis és el fundador de Vottun, una plataforma agnòstica de blockchain que ofereix potents solucions per a nous models de negoci de les empreses. Alguns dels seus productes són: Certificació de dades en el blockchain, traçabilitat de dades per a la cadena de subministraments i la sostenibilitat, solucions d’identitat, pagament de cripto regulats, o la creació de NFTs per a diferents casos d’ús.

Vottun ha sigut la startup que més premis i reconeixements tecnològics ha rebut a Espanya el 2020, incloent-hi la inclusió en la llista Garner de líders tecnològics a seguir.

 

QUÈ NECESSITA LA MEVA PRODUCCIÓ PER SER ACCESSIBLE?

Marta de Muga: Licenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i amb un Màster en Documental per l’ECIB. El 2012 crea la productora Fish Muvi especialitzada i al 2014 neix Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona que codirigeix fins al present.

Adriana Pérez: Licenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i amb un Màster en Documental per l’ECIB. El 2012 crea la productora Fish Muvi especialitzada en films documentals i al 2014 neix Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona que codirigeix fins al present. Interessada en el món social va treballar en l’ONG Moviment per la Pau com a coordinadora de la Secció Jove i dirigint un programa de ràdio a BocaNord.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *