Activitats, Què fem?

A prendre pel PAC!: Seminaris per conèixer diferentes maneres de produir

5 de setembre 2021.

Durant els divendres del mes d’agost es van realitzar unes formacions per aprendre diferentes maneres de produir. Aquestes formacions permeten a les productores sòcies nodrir-se unes de les altres, generant així una competitivitat que es tradueix en professionalització del sector.

S’han dut a terme a través de la plataforma Zoom. Durant una hora i mitja i ha constat de dues parts: l’explicació més la ronda de preguntes o dubtes.

Els seminaris van ser els següents:

 

Practiquem la complicitat amb Ed Antoja, Documental o Branded Content?

En aquesta formació Ed Antoja, director de pel·lícules i documentals, va centrar-se en el branded content dins del món de la producció de pel·lícules o documentals. Prenent com a exemple el seu documental Empatía, va mostrar diverses tècniques per incorporar les marques en el pla de finançament dels projectes audiovisuals.

Enllaç de la sessió

 

Practiquem la complicitat amb David Ciurana: Formentera Lady o com produir en català més enllà de Catalunya.

En aquesta formació David Ciurana, director de Fosca Films, va explicar el procés de creació de la seva nova pel·lícula Formentera Lady, una pel·lícula coproduïda amb productores de València i les Illes Balears, i com aquesta aliança va ampliar el circuit de distribució i finançament de la pel·lícula. 

Enllaç de la sessió

 

El contracte de coproducció – Marta Duran

En aquesta formació Marta Duran, experta en l’assessorament jurídic  i distribució en l’àmbit televisiu, va mostrar a les sòcies com fer un contracte de coproducció. Els punts que es van comentar van ser 

  • La cadena de drets, contractes  
  • Assegurances de coproducció
  • Interpretació de la llei 
  • Incompliments del contracte de coproducció.
  • Estructura documental i legal d’una coproducció

Enllaç de la sessió

 

“Give me your money” Crea un relat captivador per captar fons de patrocinadors- Silvia Bueso

En aquesta formació Silvia Bueso, formadora i coach experta en “L’art de demanar”, ha ensenyat a les productores sòcies les claus necessàries per muntar una bona estratègia de captació de fons i una proposta de valor guanyadora a través del mètode de les 4P.

Enllaç de la sessió

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *