El Valor de les sòcies

“Beach House”, una producció de Zabriskie Films, ha sigut premiada al Mammoth Film Festival

#ElValordelesSòcies

“Beach House”, producció de Zabriskie Films, Visual Suspects i IB3 Televisió, amb la participació de TV3, ha sigut premiada al Mammoth Film Festival

Divendres, 10 de març de 2023,

Beach House“, escrita i dirigida per Hèctor Hernández Vicens, amb la participació de TV3 i amb versió original catalana, ha aconseguit el Premi a la Millor Pel·lícula Internacional i el Premi al Millor Director al Mammoth Film Festival (Califòrnia).

Protagonitzada per Albert Carbó, Francesc Colomer, Martí Atance i Nina Guseva, ha tingut la seva estrena mundial a Califòrnia, als Estats Units. Catalogada per mitjans com la revista Variety o el petit Sundance californià, el festival s’ha convertit en un dels principals punts de trobada hivernals per a cineastes i distribuïdors.

 

“Beach House” va aconseguir el Premi a la Millor Pel·lícula Internacional i el Premi al Millor Director a la present edició del Mammoth Film Festival, on competia amb produccions com ”The Engineer”, dirigida per Danny A. Abeckaser i protagonitzada per Emile Hirsch, o ”Padre Pio”, dirigida per Abel Ferrara i protagonitzada per Shia LaBeouf, pel·lícula que va inaugurar el festival californià després del seu pas per Venècia.

“Beach House”, escrita i dirigida per Hèctor Hernández Vicens (“El cadàver d’Anna Fritz”) i protagonitzada per Albert Carbó (“El cadàver d’Anna Fritz”, “Di Di Hollywood”), Francesc Colomer (“Pa negre”), Martí Atance (“El Pallasso i el Führer”; “Merli: Sapere Aude”) i Nina Guseva (“Better than us·), ha tingut la seva estrena mundial al Mammoth Film Festival, a Califòrnia, als Estats Units.

“Beach House” és una producció de Zabriskie Films, Visualsuspects i IB3 Televisió, en associació amb Silendum Films, amb la col·laboració de La Charito Films, el suport de l’Institut d’Estudis Baleàrics i la participació de Televisió de Catalunya. La pel·lícula està produïda per Carles Torras, Sergio Adrià, Hèctor Hernández Vicens i Aram Garriga.

SINOPSI 

Tres amics van uns dies a Mallorca de vacances, però el viatge, que prometia festa i diversió, s’acaba convertint en el seu pitjor malson quan un d’ells s’enamora d’una turista que resulta ser la xicota d’un mafiós rus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *