Activitats, Edicions PMP, Formacions Productors

Pont al Coneixement: “La cadena de contractes” a càrrec de Carlota Planas, D’A Film Lab + ECAM

22 de març 2023,

El proper dimecres 29 de març, en el marc de la Producció Catalana Emergent, dins del D’A Film Lab; Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC), juntament amb ECAM, han organitzat el Pont al Coneixement: la cadena de contractes, formació a càrrec de Carlota Planas, advocada del bufet Sabatellini & Associados.

Carlota Planas és advocada especialitzada en drets de propietat intel·lectual i noves tecnologies, ens guiarà amb exemples específics i casos previs a través del camí de la cadena de contractes d’una pel·lícula, posant especial èmfasi en els moments clau al llarg de la vida d’una obra audiovisual en què cal parar esment a què signem i què implica, tant des del punt de vista de l’autor com de la productora.

Un viatge de 360 graus que va des de l’autor de la idea, passant pel guionista, director, compositor o actors. Els elements clau que s’ha d’atendre en la contractació, com ara els creadors i els tècnics. Carlota Planas, a més, aclarirà dubtes i donarà consells sobre qüestions com el contracte d’opció i encàrrec en la contractació d’autors, o els deliverables o el lliurament de materials i fonts. Un repàs a les qüestions legals que, com a productors i artistes, cal tenir en compte a l’hora de fer una pel·lícula.

El Pont al Coneixement es realitzarà a la Sala Mompou (SGAE) a les 10:00. L’entrada és gratuïta amb inscripicó prèvia. 

Producció Catalana Emergent és la suma col·laborativa entre D’A Festival Cinema BarcelonaProductors Audiovisuals de Catalunya (PAC) i ECAM que forma part de la segona edició del D’A Film Lab, i que es divideix en dos àmbits d’actuació: Producció Catalana Emergent (desenvolupament) i Final Cut (post-producció).

Producció Catalana Emergent és la secció del laboratori, dedicada a acompanyar, mentoritzar i ajudar a les productores amb projectes en procés de desenvolupament, així com donar-los eines per a poder encarar el futur de les seves produccions. Es tracta, doncs, d’una activitat destinada a potenciar i ajudar el talent emergent, a posicionar-se i a tenir oportunitats.

Des de Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) fa temps que ens posicionem com a referents d’aquest relleu generacional en producció, que busca oportunitats de futur dins l’audiovisual, amb accions com la incubadora Producers Meet Producers (PMP), el Premi Productor/a Emergent PAC o la col·laboració amb la Trobada de Talent (Galacticat).

 

Notícies relacionades

Producció Catalana Emergent: tot llest per una nova edició del D’A Film Lab (2023)

Producció Catalana Emergent: PAC + D’A Film Festival + ECAM + GAC (2022)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *