Casos d'èxit

Cas d’èxit al PMP: A Little Taste

4 de novembre 2019.

El film, dirigit per Victor Català, sorgit gràcies al programa de mentoring ‘Producers Meet Producers’ de Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) organitzat conjuntament amb Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges, ha estat seleccionat en la Secció Oficial de la 52ena edició Festival de Sitges (2019).

A Little Taste es va gestar durant la quarta edició del PMP i va ser una col·laboració entre la productora consolidada Fosca Films i el trio de creadors novells conformat per la Sandra López, productora, el Víctor Català, director, i el Carlos C. Torné com a guionista del projecte. Aquesta col·laboració va permetre que l’equip novell pogués aprendre i aprofita de l’experiència de David Ciurana (Fosca Films), mentre aportaven frescor i talent en una producció que promet tenir èxit en diferents festivals on ja ha estat seleccionat com Bucheon International Fantastic Film Festival o Grossman Fantastic Film Festival.

 El PMP és una gran iniciativa per descobrir talent. Crec que tenim molt de talent a Catalunya, tant creatiu com tècnic: aquesta és una manera d’estar en contacte amb el nou talent.

David Ciurana

El curtmetratge tracta d’una nena que fuig desorientada pel bosc. Sembla que alguna cosa la persegueixi amenaçadorament. Al arribar a un petit clar es troba una altra nena jugant sola en un gronxador. A partir d’aquesta premissa el curt evoluciona fins a deixar-nos extenuats davant del que està succeirà.

Enguany, es prepara la 5ª edició del programa de mentoring ‘Producers Meet Producers’ que tindrà lloc el pròxim 9 d’octubre en el marc del Festival de Sitges. La jornada tornarà a estar organitzada per PAC (Productors Audiovisuals de Catalunya) i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges (Nivell 10). Com cada any, els productors participants són citats a l’Hotel Melià durant els dies d’un dels festivals de gènere fantàstic més esperats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *