Casos d'èxit

Cas d’Èxit PMP: “Traspassant Murs”

17 d’octubre 2021.

Durant la 7a edició del PMP es va presentar en exclusiva el teaser del documental Traspassant Murs, dirigit per Anna Moragriega, on es segueix al llarg de tot el curs un conjunt de joves, internats en un centre de justicia juvenil en risc d’exclusió social, on hauran de pintar el mur que els rodeja. Mitjançant la pintura i l’art urbà,  per primera vegada es comunicaran a partir del llenguatge artístic.   

Una proposta que va arribar al PMP en fase de desenvolupament y que mitjançant les tutories que es van dur a terme entre l’Anna Moragriega (productora novell)  i el Josep M. Quintana (productor consolidat), el projecte va poder assolir unes dimensions que van permetre que pogués comptar amb la participació de la Fundació Setba, el Departament de Justicia de  Joves i la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

A mi personalment m’ha servit molt per obrir fronteres, veure altres punts de vista del meu projecte, i això m’ha ajudat moltíssim a trobar una altra mirada a la que tenia abans.

Anna Moragriega

A principis de novembre van fer una projecció i una taula rodona al Museu Marítim on van assistir una cinquantena de persones.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *