Casos d'èxit, El Valor de les sòcies

‘En busca de La Singla’ de La Fàbrica Naranja, premiada al Festival de Cine Independiente ABYCINE

4 de novembre 2021.

Després de passar pel fòrum de coproducció Lau Haizetara del Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià, la producció s’ha alçat amb el PREMI IMPULS WIP i amb el PREMI IMPULS WIP – MAFIZ (FESTIVAL DE MÀLAGA) al Festival de Cinema Independiente ABYCINE.

La pel·lícula, en format documental, està dirigida per Paloma Zapata, amb producció de La Fábrica Naranja (Paloma Zapata, Barcelona), Malandar Films (Paola Sainz de Baranda, Sevilla) i inselfilm produktion (Gregor Streiber, Berlín).
Va ser estrenada el 2020 i té una durada de 90 minuts. A continuació, la seva sinopsi:
La Singla va néixer sorda en una comunitat gitana de Barcelona, però malgrat totes les barreres socials, va tenir una carrera d’èxit internacional, arribant a ser considerada la millor ballarina de flamenc del món abans de fer els 18.
La nostra història comença 50 anys després quan una jove periodista i ballarina de Sevilla descobreix unes velles gravacions de la Singla a internet. Impressionada pel seu talent, la periodista decideix creuar Espanya per buscar-la a Barcelona, on finalment la troba, retirada des de fa anys. En el camí la periodista descobreix la seva història de superació i els abusos que va patir, que la van empènyer a desaparèixer dels escenaris.
I aquí en podeu veure el teaser:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *