Activitats, Què fem?, RSC - Sostenible

L’ECOASISTÈNCIA EN L’AUDIOVISUAL

3 de novembre 2021.

R4 Films (2018), neix com un espai de reflexió col·lectiva sobre bones pràctiques, com un instrument per aprofundir sobre el concepte de green shooting i per transposar-lo a totes les activitats de l’audiovisual. 
Som grup de treball pioner format per les entitats CFF, SUNCINE, OPA-UPF i PAC, que plantegem una sèrie d’accions orientades a sensibilitzar els diferents agents del sector audiovisual. El 2020 ens repensem com una plataforma més transversal que actua en favor de la responsabilitat social audiovisual (RSA) i que cerca aliances amb nous agents culturals en defensa d’una sostenibilitat com quelcom polièdric: la sostenibilitat és ambiental i també econòmica, política i social.

El 2021 i dins les accions d’indústria del festival SUNCINE plantegem una nova taula de treball/debat al voltant de la figura de l’ecoassistant

Dilluns 8 de novembre, a les 16:30 hores dins del marc del Festival Suncine, es tindrà lloc la conversa sostenible L’ECOSASISTÈNCIA EN EL AUDIOVISUAL: Assegurar la producció sostenible de rodatges i festivals. 

Hi participaran l’Adriana Piquet, Directora General de la APCP, Oliver Lupiañez, Responsable de Sostenibilitat a K is for Knowledge i Ana Vallejo, consultora de sostenibilitat. La moderadora serà Roser Canela, International Manager al programa Albert i el tema predominant de la conversa serà al voltant de la figura tècnica de l’Escoassistent dins les organitzacions.

 

 

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *