Casos d'èxit, El Valor de les sòcies

“En busca de la Singla” de Paloma Zapata seleccionat per participar en el CIRCLE – Women Doc Accelerator

13 de juliol 2022,

CIRCLE – Women Doc Accelerator és un programa de formació per a dones documentalistes que busquen  suport per desenvolupar els seus projectes. Durant aquesta cinquena edició, han seleccionat els projectes documentals de 10 creadores, entre les quals es troba “En busca de la Singla” de la productora sòcia La Fábrica Naranja.

 

El programa es divideix en tres mòduls: el primer mòdul, que té lloc a Sèrbia, es centra en analitzar els 10 projectes i obtenir una nova percepció sobre els mateixos, amb l’objectiu de millorar els seus continguts i el potencial. El segon mòdul, es celebrarà a Croàcia durant el més de setembre i explorará les estratègies de producció per preparar pitchings i arribar a potencials inversors. Finalment el tercer mòdul transcurrirà a Itàlia, durant el més de gener, en el marc del Festival de Trieste, i s’orientarà cap a la presentació dels projectes a possibles sòcis durant el When East meets West.

Els projectes optaran a dos premis en el WEMW: el Premi al Talent Femení de la xarxa EWA (1.000€ en efectiu per al desenvolupament del projecte) i el Premi Cineuropa Màrqueting (Serveis de Màrqueing).

Felicitats a tot l’equip!

Via Cineuropa.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *