Edicions PMP

Et convidem al Producers Meet Producers 2022!

Producer, vols venir al Producers Meet Producers i viure l’experiència de ben aprop? Des de PAC volem que, amb projecte en mans o no, aquelles productores que ho desitgin puguin gaudir de l’experiència del PMP ‘in situ’ i conèixer tot el que es fa en aquesta trobada de producers: masterclass, intercanvi de contactes i idees, mentories, consultories, vermut a la fresca i més.

En aquesta publicació del nostre Instagram estem sortejant dues assistències per aquelles productores interessades a viure del PMP com una productora emergent més! Podeu participar seguint les indicacions escrites en la publicació. El sorteig tanca el dilluns 3 d’octubre a les 23.59 de la nit i anunciarem les dues productores guanyadores el dilluns dia 3 d’octubre a les 12 h del matí.

El PMP 2022 tindrà lloc el dimarts 11 d’octubre dins el marc del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. És una trobada anual, entre productores consolidades i productores emergents, organitzada per Productors Audiovisual de Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Sitges (Promoció Econòmica) i el departament d’indústria del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, PIAF i EGEDA. Compta, també, amb el finançament l’ICAA – Unió Europea_NextGenerationEU, dins el Pla de recuperació i Transformació i Resiliència (PRTR). (2022-2023)

Pots consultar les bases legals del sorteig en aquest enllaç.

Anima’t i participar-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *