El Valor de les sòcies, FrameFriday

#FrameFriday – A Way to B

Divendres, 26 d’abril del 2024,

Avui dediquem el #FrameFriday a ‘A Way to B’, documental de Jos de Putter i Clara Van Gool en què la sòcia Efímero Films va estar involucrada i que es va rodar íntegrament a Barcelona. El documental gira entorn del treball del coreògraf i ballarí Jordi Cortés i la seva companyia de Dansa Integrada Liant La Troca. Si teniu ganes de veure-la, es projectarà aquest 21 de maig a les 17 h a la Sala Chomón de La Filmoteca de Catalunya.

Us deixem amb la fitxa tècnica, la sinopsi i el tràiler!

Fitxa tècnica
  • Països Baixos, 2022
  • Durada: 96 minuts
  • Direcció: Jos de Putter, Clara van Gool
  • Guió: Pau Durà, Anna M. Peiró
  • Fotografia: David Omedes

‘A Way To B’ és un retrat de dansa de diversos membres de l’extravagant col·lectiu català de dansa Liant la Troca, liderat pel ballarí i coreògraf Jordi Cortès Molina. L’estil híbrid de la pel·lícula, en el qual el documental i la dansa es fusionen i divergeixen contínuament, segueix a diversos dels ballarins del grup mentre donen forma a les seves històries individuals en les actuacions. Aquests ballarins tenen discapacitats físiques: un camina amb una cotilla d’acer, un altre és espàstic, alguns artistes estan en cadires de rodes, un té una cama, un altre no té cames, és cec o veu una mica menys cada dia.

Coreografies sensuals, exuberants i provocatives s’alternen en el teatre, una plaça, un bosc, una sala d’estar. Al mateix temps, els ballarins donen una visió sincera dels desafiaments de l’existència quotidiana. Construït com un dia de tardor a Barcelona i els seus voltants, ‘A Way to B’ ofereix una mirada inusual a la resiliència i l’amor humans.

Tràiler

Si vols formar part del #FrameFriday, fes-nos arribar la teva producció amb una petita sinopsi, informació sobre la durada, director i gènere a més d’una imatge que la representi i en farem difusió a les nostres xarxes!

S’accepten produccions dels darrers cinc anys. Escriu a xarxes@pac.cat / pac@pac.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *