Formacions Productors

PAC a la Universitat – Fosca Films – UIC

Dilluns,  22 d’abril 2024

PAC A LA UNIVERSITAT és un projecte que té com a objectiu formar i informar la pròxima generació de productors audiovisuals. Mitjançant aquest seminari es  genera una oportunitat única per als estudiants per aprendre de professionals de la indústria i preparar-se per al futur. 

El passat 22 d’abril, el productor David Ciurana (Fosca Films) va oferir un seminari als alumnes de Primer d’Estructura del Sistema Audiovisual, impartit per Francesc Robert de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).  El seminari se centra en el paper i la tasca del/a productor/a audiovisual creatiu/va independent dins la indústria actual, oferint als alumnes una visió profunda sobre les seves tasques i responsabilitats.

Des de la PAC creiem que és de vital importància treballar amb les generacions més joves, perquè tinguin a l’abast el màxim d’eines i recursos a l’hora d’encarar el seu futur professional.

En aquest sentit, és el tercer any que fem aquesta acció compartint experiències i coneixements de les diferents etapes que envolten la producció d’un projecte audiovisual: des dels aspectes financers fins als creatius.

“El productor és aquell que s’encarrega de tirar endavant un projecte, que en té la responsabilitat” – David Ciurana

“Si vols llançar la teva pròpia productora o projecte des de zero, jo recomano abans de res buscar un productor amb experiència” David Ciurana

 

Si ets un centre docent i estàs interessat en que vinguem a informar-vos, escriu-nos.

Articles relacionats a la nostra web:
PAC a la universitat – Queen Kong – Films de l’Orient – UIC
PAC a la universitat – Acció formativa
Entrevista David Ciurana ( Fosca Films)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *