El Valor de les sòcies, FrameFriday

#FrameFriday – Art d’Alçada

Divendres, 31 de maig del 2024,

Avui dediquem el #FrameFriday a ‘Art d’Alçada’, el nou documental de la nostra sòcia Benecé Produccions, que s’estrena el 5 de juny a les 19.30 h als Cinemes Girona de Barcelona. El documental és un viatge pel territori pirinenc on 10 artistes comparteixen escenari. Cada dimecres de juny farà un passi als Cinemes Girona i durant l’estiu, la peça documental farà ruta per diverses sales de tot el territori català.

A finals del 2023 el documental va ser seleccionat per participar en la 14a edició del Festival de l’Audiovisual Català Som Cinema i va ser projectat l’octubre al Rectorat de la Universitat de Lleida com a peça que va obrir les projeccions de documentals de la cita. Al desembre, també va ser protagonista de la programació audiovisual de la 12a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona, sent l’únic llargmetratge paisatgístic participant.

Us deixem amb la fitxa tècnica, el tràiler i més informació!

Fitxa tècnica
  • Espanya, 2023
  • Duració: 85 minuts
  • Direcció: Sandra Rull
  • Guió: Anna Boneta
  • Idea original: Meritxell Nus
  • Productora: Benecé Produccions

La producció és un viatge pel territori pirinenc on es descobreixen paisatges i artistes que comparteixen escenari. A través dels relats de 10 protagonistes, el documental enfila un recorregut pel Pirineu que fa palesa la riquesa paisatgística i artística dels seus racons.

El músic i creador Arnau Obiols, l’artista i activista aranesa Alidé Sans, l’escultor mineral Ernest Altés, l’escriptor Pep Coll, l’artista Cerca Gelabert, el músic Eduard Gener, l’escultor Eudald Alabau, la il·lustradora i activista Vanesa Freixa i els litògrafs Carles Monegal i Sara Cabo són els personatges que el documental acompanya en el seu procés de creació i les reflexions entre art i natura per escenaris com Tremp, Pessonada, Olp, All, La Seu d’Urgell, Calvinyà, Farrera, Bausen, Ripoll o Solsona.

Tràiler

Si vols formar part del #FrameFriday, fes-nos arribar la teva producció amb una petita sinopsi, informació sobre la durada, director i gènere a més d’una imatge que la representi i en farem difusió a les nostres xarxes!

S’accepten produccions dels darrers cinc anys. Escriu a xarxes@pac.cat / pac@pac.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *