El Valor de les sòcies, FrameFriday

#FrameFriday – Balika

Divendres, 26 de gener del 2024,

Ja està disponible a Filmin el nou documental ‘Balika‘ de la productora sòcia Night Walk Films, dirigit i amb guió d’Aitor Sánchez Smith i Lande Ibarretxe. És el primer llargmetratge de la productora i ha estat gravat íntegrament al Nepal.

Amb una durada de 63 minuts, ‘Balika’ és una història d’orfandat, família i amistat que narra la vida de la Dipendra i la Sushmita, dues adolescents que van ser abandonades per les seves famílies, com tants altres nens, en un orfenat a Katmandú a causa de la pobresa extrema. Totes dues han de prendre decisions per a les quals no estan preparats. La Sushmita decideix passar les seves primeres vacances a l’orfenat sense la seva família per poder estudiar. La Dipendra emprèn un llarg viatge per retrobar-se amb el pare i conèixer les seves arrels.

Va tenir la seva estrena nacional a la Secció Oficial del 25è Festival de Cine de Màlaga, on va rebre la Menció Especial del Jurat. I va tenir la seva première internacional al 14é FICIQQ Festival Internacional de Cine de Iquique, Iquique, Chile, on va rebre el premi a la Millor Pel·lícula llargmetratge internacional de Cine de los Extremos.

Animeu-vos a mirar-la ara que ja està en línia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *