El Valor de les sòcies, FrameFriday

#FrameFriday – Casa Reynal

Divendres, 17 de maig del 2024,

Avui dediquem el #FrameFriday a ‘Casa Reynal’, dirigit per Laia Manresa i amb producció de la sòcia Sandra Forn de Films de l’Orient. El llargmetratge documental ha guanyat el Premi Docs a Millor pel·lícula catalana a l’última edició del festival DocsBarcelona.

Us deixem amb la fitxa tècnica, la sinopsi i el tràiler!

Fitxa tècnica
  • Espanya, 2024
  • Duració: 90 minuts
  • Direcció: Laia Manresa
  • Guió: Laia Manresa
  • Productora: Films de l’Orient, Vídeo Profilmar

Després de la mort de l’àvia de la directora, la seva mare decideix vendre Casa Reynal, la casa pairal situada a Bellvís, al Pla d’Urgell. Amb la seva família es desplaça fins allà per tancar la casa. Mentre endrecen armaris i fan caixes, es van trobant amb rastres del passat familiar i la directora decideix rescatar la biografia de la padrina, marcada pel seu viatge migratori del camp a la ciutat i per la mort del seu fill petit quan tenia vuit anys. És l’inici de la primavera i les orenetes, que fan niu al pati des de fa anys, acaben d’arribar. En realitat, la família fa el mateix que elles: tornar al lloc dels seus orígens. Aquest retorn esdevé un viatge íntim en el temps, que enllaça la història privada de tres generacions amb la nostra història col·lectiva recent.

Tràiler

Si vols formar part del #FrameFriday, fes-nos arribar la teva producció amb una petita sinopsi, informació sobre la durada, director i gènere a més d’una imatge que la representi i en farem difusió a les nostres xarxes!

S’accepten produccions dels darrers cinc anys. Escriu a xarxes@pac.cat / pac@pac.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *