Activitats

Els Vermuts de PAC: Visitem el Plató Nou – Producció Virtual

24 de maig de 2024,

El divendres 26 d’abril es va realitzar una sessió demo sobre producció virtual a Plató Nou. 

PLATÓ NOU és un estudi de producció virtual que ofereix solucions integrals per a ficció, publicitat, esdeveniments, TV i educació. Equipat amb tecnología de càmera-tracking d’última generació, motor gaming, potents servidors multimèdia i pantalles LED, l’estudi està dissenyat per fusionar perfectament el món físic i el virtual. Impulsat per Lavinia i APPIA.

Durant l’activitat, es van reunir sòcies, que van gaudir de l’explicació per part d’Antoine Vaxelaire, cofundador i director creatiu de Plató Nou, on va estar mostrant els seus avantatges i les possibilitats que aporta aquesta nova tecnologia en la producció audiovisual.

 

“A mesura que la càmera es mou al set, la projecció s’ha d’adaptar al contingut en temps real en funció de la posició de la càmera. Això ho permet el tracking” Antoine Vaxelaire

“Per crear un món en un realengine necessitem 5 dies de treball d’un artista” Antoine Valxelaire

 

Després de l’explicació, les productores assistents més els responsables i altres professionals del sector van possar en comú els coneixements i opinions d’aquesta última tecnologia, al voltant d’un pica pica distés on a més van poder gaudir de fer coneixences.

Des de la PAC creiem que és de vital importància treballar amb les noves tecnologies aprofitant el màxim d’eines i recursos allora d’encarar el futur professional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *