El Valor de les sòcies

#FrameFriday- Erasmus in Gaza

24 de juny 2022,

Avui us parlem d’Erasmus in Gaza, l’última pel·lícula de Chiara Avesani i Matteo Delbò, sota la producció de la sòcia Eva Fontanals, d’Arpa Films.

Fotografia de part de l'equip al passi als Docs, amb els directors i en Joan Úbeda, que ha sigut script doctor del film.

Ricardo, un estudiant de medicina de Siena, se’n va d’Erasmus durant el seu últim any de carrera. El destí: Gaza. Mai  un estudiant de fora de Palestina havia pogut entrar a estudiar a una universitat del país. La Universitat Islàmica de Gaza acull amb orgull l’estada de Ricardo. El jove italià vol especialitzar-se en cirurgia i escriure una tesi sobre les ferides provocades per les bales explosives. L’experiència a la Franja de Gaza canviarà per sempre la seva forma de veure el món i li farà viure en primera persona l’horror diari que els seus companys de carrera palestins es veuen obligats a suportar. És una història sobre l’amistat, el diàleg entre cultures i els privilegis de néixer al món occidental.

 

Després d’haver guanyat el Youth Jury Award al Festival DOCSBarcelona, aquest passat 21 de juny, Erasmus in Gaza també ha aconseguit el premi a Millor Documental a la 61a edició del Festival de Televisió de Montecarlo.

Fotografía dels directors i el jurat jove

Fotografia del equip rebent el premi al DOCSBarcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *