Producció Emergent

II Trobada Comunitat Emergent PAC

16 d’abril 2024,

Aquest dimarts 16 d’abril ha tingut lloc la II trobada de la Comunitat Emergent PAC. Una trobada que té com a objectiu escoltar, i posar en comú les necessitats de les productores emergents per a acabar de fer-se un lloc en el panorama de la producció audiovisual.

En la trobada ha comptat amb 20 professionals de la producció, tant associades, com no associades que s’apropen a PAC per entendre la tasca de les associacions. Les assistents han sigut: Contraria Media, Pausa Dramàtica, Forest Film & Media, Lizzia Produccions, Sissi Films, The South Project, Yolanda Puga Producciones, Raski Films i  Recuerda Films.

La nostra seu, que també és la seu d’EGEDA, ha permés que durant la trobada la Sonia Alonso d’EGEDA, els presentès les possibilitats que ofereix aquesta entitat pel que fa a la protecció de les obres audiovisuals.

Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) escolta de forma activa les noves generacions de productors, amb la voluntat de plantejar activitats i aliances estratègiques d’interés per a aquesta comunitat obrint un espai per a reflexionar i detectar les mancances que ha posat damint la taula aquest col·lectiu.

“Busquem la possibilitat de socialitzar, colaborar i fer xarxa”  The south Project

Els participants, han remarcat que aquest típus d’iniciatives els permet detectar nous interlocutors, així com crear un espai segur on poder fer les preguntes que els neguitegen.

 

PAC per la seva part els ha facilitat un document específicament confegit per aquesta comunitat:  el Qui és Qui del sector audiovisual, un recull o guia orientativa que pretèn identificar el major nombre d’agents que formen part de l’ecosistema audiovisual.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *