IP-IS
Casos d'èxit

“IP-IS. Qui paga mana”

6 de setembre 2017.

Fergaht Produccions i Films de l’Orient  coprodueixen junts el curtmetratge “IP-IS. Qui paga mana” fruit de la primera edició del Producers Meet Producers #PMP

Fruit de la col·laboració, Fergaht i Films de l’Orient estrenen “IP-IS, Qui paga mana”, un curtmetratge de ficció molt actual. El film narra la història de la Loui, que es guanya la vida editant fotografies compromeses de persones poderoses. Però tot canvia dies després de la seva última feina. Dirigit per en Pol  Diggler amb guió de la Lídia Milette Artigas, el rodatge va durar unes tres setmanes i es va repartir per tot Catalunya. Puigcerdà, L’Hospitalet i Palma de Cervelló son algunes de les localitzacions d’aquest film.

IP-IS rodatge

Pirateria, corrupció, seguretat a la xarxa, son alguns dels temes que tracta aquest curt tant contemporani. Estableix a més un debat moral i ètic sobre l’actitud per conveniència de la protagonista. És un personatge empoderat per la seva feina i l’anonimat però que es veu en perill pels mateixos motius.  La Loui representa l’evolució d’un dels arquetips més utilitzats en ficció: el psicòpata. Si que es tracta d’una persona anempàtica, amoral i asocial però no es deu a un trauma, sino a la naturalesa de la seva feina i la seva necessitat de treballar del que sigui per viure.

IP-IS Cantant amb musica i lletra originals

A banda de les imatges, se li dona molta importància a la música. La banda sonora original d’en Miquel Solé, interpretada per Ari Ann Wire és la que parla per la Loui, substituint el poc diàleg que hi pot haber. El projecte compta a més amb el suport i l’ajuda de l’ICEC i la Cerdanya Film Comission. Aquests últims han contribuït amb la cerca de localitzacions i la crida d’actors extres pel rodatge a la Cerdanya. Actualment el projecte es troba en fase d’edició, a punt de ser finalitzat i estrenat.

Article relacionat…

One thought on ““IP-IS. Qui paga mana”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *