Edicions PMP

Oberta la inscripció al Producers Meet Producers 2017

24 de juliol 2017.

Producers meet Producers és una trobada anual organitzada per Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) i Nivell 10, Centre d’Iniciatives Econòmiques de l’Ajuntament de Sitges, amb l’objectiu de posar en valor la figura del productor, crear sinergies i generar indústria.

Enguany arriba a la seva tercera edició amb la vocació de convertir-se en el punt de trobada de diferents generacions de productors i acostar els emprenedors del sector audiovisual que s’inicien amb aquells representants amb experiència concreta en les línies de negoci que voldrien indagar. PMP és una iniciativa generalista que dona cabuda a tots els formats, no exclusivament al cinema.

 

 

 

 

 

Aquesta iniciativa s’emmarca dins el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, en estreta col·laboració amb el departament d’indústria del Festival, i es realitzarà el primer cap de setmana del festival. Els participants rebran una acreditació de dia del per accedir al recinte del festival.

El PMP vol convertir-se en una eina útil per als emprenedors audiovisuals participants, amb la intenció que l’encontre entre els mentors i els emprenedors no acabi el dia de la trobada, sinó que s’estableixi una continuïtat entre les dues parts, en forma de trobades regulars per tal que el mentor acompanyi l’emprenedor i el seu projecte emergent, aproximadament durant un any, amb l’objectiu de consolidar-lo com a professional i/o com a empresa.

Edició d’enguany

PMP 2017 es durà a terme el proper dissabte 7 d’octubre a l’Hotel Melià de Sitges. L’acte combina el coach personal amb un acte de networking on participen tots els convidats.

Quins són els objectius?

 • Donar visibilitat a la figura del productor
 • Establir un punt de trobada anual entre productors per provocar sinergies
 • Acostar als professionals en actiu al talent emergent que necessita un impuls.
 • Consolidar la xarxa de productores existent per generar industria.

Qui pot participar?

 • Productores de tots els formats (cinema, televisió, art i assaig, transmedia, crossmedia, multiplataforma, etc).
 • Productores que no hagin participat en edicions anteriors
 • Productores constituïdes  que vulguin canviar de gènere i/o format i no tinguin experiència prèvia en aquest nou àmbit
 • Productores que no hagin produït més d’un llargmetratge.
 • Productores constituïdes legalment com a societats.

Criteris de selecció

Amb l’objectiu de garantir a cada projecte l’atenció i l’aparellament adient, el número de projectes seleccionats en aquesta edició serà, com a màxim, de 10. Els criteris de selecció són:

 • La qualitat de les propostes
 • El talent dels productors emergents.
 • La bona comunicació del projecte
 • La capacitat de dotar el projecte d’un maridatge complementari. Atès el volum de propostes rebudes, la selecció final dependrà  tant de la participació dels mentors com del perfil d’aquests en relació als projectes participants.

La selecció definitiva, elaborada conforme a tota la informació rebuda per l’organització, serà inapel·lable i mirarà de trobar un equilibri entre propostes més arriscades i d’altres més comercials. Serà realitzada per un comitè que valorarà els perfils d’ambdues productores.

Com participar?

Les productores interessades en participar al PMP han d’omplir el formulari següent (FORMULARI 2017)  i han de facilitar la documentació necessària i/o complementària per poder formalitzar la inscripció, entre d’altres:

 • Dades de la productora: Filmografia i historial dels productors
 • Breu text d’intencions i/o aspiracions de la seva participació al PMP
 • Descripció breu del projecte, en cas que en tingui
 • Possibilitat d’estar present a Sitges el dia de la jornada de l’activitat

Es realitzarà un dossier que es distribuirà entre els participants, amb la informació de les productores seleccionades i dels mentors.

En el cas que algun dels maridatges generi un producte audiovisual, aquest haurà d’incloure el logo de PMP en els crèdits de la còpia definitiva.

Termini

El termini de la convocatòria és del 24 de juliol al 8 de setembre de 2017 a les 14:00 hores.

Contacte

producersmeetproducers@gmail.com

93.511.83.83.

 

   

 

2 thoughts on “Oberta la inscripció al Producers Meet Producers 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *