La dona il·legal
El Valor de les sòcies

‘La dona il·legal’ de Segarra Films es podrà veure a Netflix

10 de maig 2021.

A partir del pròxim dimarts 11 de maig, la producció ‘La dona il·legal‘ es podrà veure a Netflix. Una molt bona notícia pel sector de l’audiovisual català, que suma una producció i guanya terreny i presència en aquesta plataforma de streaming.

‘La dona il·legal’, dirigida per Ramón i Térmens i amb Daniel Faraldo, Klausia Dudová i Isak Férriz com a repartiment, ha estat produïda per Segarra Films, sòcia de PAC, i es va estrenar el passat 20 de novembre. El drama, rodat a Barcelona amb rerefons social, denuncia la situació de nombrosos immigrants en els Centres d’Internament d’Estrangers (CIE) de l’Estat espanyol. En el film, la vida d’un advocat d’immigració canvia radicalment quan la seva nova clienta apareix morta en circumstàncies sospitoses en un d’aquests establiments. A continuació us deixem amb la sinopsi:

Fernando Vila és un advocat en l’ocàs de la seva carrera professional que es dedica a ajudar els immigrants a aconseguir els permisos de residència a Espanya. Quan Zita Krasniqi, una de les clientes de Fernando, mor de manera inesperada a l’interior de les instal·lacions d’un Centre d’Internament per a Estrangers, tot canvia per a ell. Amb l’objectiu d’aclarir aquest tràgic succés, l’advocat comença a treballar amb Juliet Okoro, una amiga de Zita atrapada per una màfia que l’obliga a prostituir-se.

Des de PAC donem l’enhorabona a tot l’equip de la producció i us recordem que a la Intranet de les sòcies teniu a la vostra disposició contactes de diverses plataformes de streaming.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *