El Valor de les sòcies

La sòcia Efímero Films presenta el CIDAP – Centre Internacional de Desenvolupament Audiovisual del Pedraforca

#ElValordelesSòcies

Dijous, 23 de març del 2023,

La sòcia Efímero Films ha donat a conèixer el seu darrer projecte: el CIDAP – Centre Internacional de Desenvolupament Audiovisual del Pedraforca. L’objectiu del centre és atreure talent multidisciplinari (emergent i consolidat), enfortir els projectes, donar suport als seus creadors i oferir-los l’oportunitat de tenir una visió nova de la seva obra per fer-la créixer i millorar, sempre sota un prisma holístic i totalment respectuós amb l’esperit i els desitjos dels seus creadors originals. Tot, amb una metodologia pròpia, característica de la manera de treballar d’Efímero Films.

El CIDAP està físicament ubicat al poble de Saldes, al peu de la mítica muntanya del Pedraforca, al  Parc Natural del Cadi-Moixeró, al ben mig del Pirineu Català. La seva activitat es realitza de manera híbrida: presencial (al mateix Saldes i altres pobles de la vall) i online.

Fins al 21 d’abril, podeu inscriure-us per formar part del Primer Laboratori de Desenvolupament de Projectes Audiovisuals del CIDAP / Euroregió Pirineus-Mediterrània, en col·laboració amb els seus partners de l’Euregió Iréna Lopez (Productora executiva independent establerta a Occitània) i Luís Ortas (CEO de Cinètica Produccions, productora audiovisual balear). I també amb el suport de l’Ajuntament de Saldes, la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi natural del Parc Natural del Cadi-Moixeró i l’Euroregió Pirineus-Mediterrània.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *