El Valor de les sòcies

L’actor i director Adolfo Quibus presenta el llibre ‘Otoño Gris. Historia de un aprendiz de persona’

15 d’abril 2021.

El nostre soci Adolfo Quibus, actor i director de sèries com ‘Paseos mágicospersonajes y pueblos‘ o ‘Quien no ríe no vive‘ i creador i director del Festival Internacional de Cine Nunes, entre un llarg etcètera, ha publicat el llibre ‘Otoño Gris. Historia de un aprendiz de persona‘.

El llibre, publicat per Matraca Edicions, inaugura Leviatán: una col·lecció d’assaig amb les memòries d’Adolfo Quibus. Aquesta primera obra, ‘Otoño Gris. Historia de un aprendiz de persona‘, és una reflexió sobre les similituds entre la passada dictadura i l’actual democràcia, un testimoni sobre l’etern conflicte entre l’individu i la societat. Resulta una selecta i cuidada hemeroteca amb el més rellevant que ha passat al nostre país des dels anys quaranta fins a l’actualitat en forma d’un inventari que marida i retrata el millor i el pitjor de la condició humana.

Si el camí de la vida es pot recórrer des de la consciència o des de la inconsciència, Adolfo Quibus és un lúcid senderista. Si el riu de la vida es pot navegar portant el timó o deixant-se arrossegar pel corrent, Adolfo Quibus és un capità de primera. Si els cims de la vida es poden escalar aprenent de l’experiència o rendint-se davant l’adversitat, Adolfo Quibus és un alpinista infatigable i perseverant.

El llibre, a més, compta amb un pròleg del seu amic Fernando Guillén Cuervo, també tot terreny de cinema que ha donat vida a personatges inoblidables a les ordres de directors com Pedro Almodóvar, Fernando Fernán Gómez, Bigas Luna o José Luis Garci, entre molts altres.

Des de PAC us convidem a gaudir d’aquesta lectura personal de Quibus, on l’estimat cineasta ha bolcat tota la seva experiència i saviesa. De fet, fins i tot podeu escoltar la seva banda sonora. Ha estat composta per David Piulé especialment per aquest llibre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *