El Valor de les sòcies

Tres produccions d’Eddie Saeta, seleccionades a l’edició 2021 del D’A Film Festival Barcelona

29 d’abril 2021.
Avui començar una nova edició, la número 11, del D’A Film Festival Barcelona i tres de les produccions d’Eddie Saeta han estat seleccionades per participar-hi. Aquesta bona notícia confirma que, tot i les dificultats de la pandèmia, la productora ha aconseguit mantenir un alt nivell d’activitat. Les produccions seleccionades són:
Un blues per a Teheran

Un blues per a Teheran

‘Un blues per a Teheran’ de Javier Tolentino com a estrena a Catalunya:

La projecció tindrà lloc el divendres 7 de maig a les 19.30 h a la Filmoteca de Catalunya i comptarà amb la presentació del seu director, Javier Tolentino, i els seus productors, Alejandra Mora i Lluís Miñarro. En aquest enllaç podeu llegir-ne més informació i adquirir les vostres entrades.
La veduta luminosa

La veduta luminosa

‘La veduta luminosa’ de Fabrizio Ferraro com a estrena estatal

La projecció tindrà lloc el dissabte 1 de maig a les 12 h i el diumenge 2 de maig a les 18 h, ambdues sessions al Zumzeig Cinema. A més, també comptarà amb la presentació del seu director, Fabrizio Ferraro, i el seu coproductor, Lluís Miñarro. En aquest enllaç podeu llegir-ne més informació i adquirir les vostres entrades.
Regals d'un arbre

Regals d’un arbre

‘Records d’un arbre (Souvenirs d’un arbre)’ de Sònia Abella com a curtmetratge d’estrena mundial
La projecció tindrà lloc en moltes sessions: divendres 30 d’abril a les 20 h al Zumzeig Cinema amb presentació de la directora, Sònia Abella, i del coproductor Lluís Miñarro. Dissabte 8 de maig a les 17.30 h a l’Auditori del CCCB amb presentació de la directora. El mateix dissabte i localització a les 20 h, en aquest cas, sense presentació de la directora. I diumenge 9 de maig a els 16 h a l’Auditori del CCCB amb conversa post projecció amb la directora. En aquest enllaç podeu llegir-ne més informació i adquirir les vostres entrades.

Desde 2011, el D’A Film Festival Barcelona s’encarrega d’omplir de cinema local, estatal i internacional contemporani diverses pantalles de la ciutat. Aquesta edició es celebrarà del 29 d’abril al 9 de maig i comptarà amb 62 llargmetratges i 26 curts en format presencial al CCCB, la Filmoteca de Catalunya, la sala Zumzeig i els cines Renoir Floridablanca. A més, també hi haurà un total de 37 llargmetratges que es podran visualitzar a través de FilmIn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *