El Valor de les sòcies

Les nostres productores sòcies, nominades als XIII Premis Gaudí

28 de gener 2021.

L’Acadèmia del Cinema Catalana ja ha fet públics els títols nominats pels XIII Premis Gaudí, destaquem  els films de les productores sòcies, cada un amb una mirada singulars i única. Comencem!

Amb 8 nominacions ‘SENTIMENTAL‘ de Cesc Gay  amb producció de Sentimentalfilm, A.I.E., Imposible Films i Televisió de Catalunya.

Millor pel.lícula

  • LA DONA IL·LEGAL. Dirigida per Ramon Térmens escrita per Ramon Térmens i Daniel Faraldo i produïda per Segarra Films, La dona il•legal A.I.E. i Mimesis Film, amb la participació de Televisió de Catalunya.
  • LES DUES NITS D’AHIR. Dirigida per Pau Cruanyes i Gerard Vidal, escrita per Pau Cruanyes, Gerard Vidal, Eudald Valdivieso i Ignasi Àvila i produïda per Benecé Produccions, amb la participació de Televisió de Catalunya.

I amb la participació d’Antaviana Films a les produccions nominades:

A STORMY NIGHT ‘, de David Moragas , Oberon Media i AMC, nominada a Millor Muntatge

Amb 14 nominacions ‘LA VAMPIRA DE BARCELONA. Dirigida per Lluís Danés, escrita per Maria Jaén i Lluís A. Martínez i produïda per Brutal Media i Filmax, amb producció associada de Televisió de Catalunya.

Amb 13 nominacion, LAS NIÑAS. Dirigida i escrita per Pilar Palomero i produïda per Las Niñas Majicas, A.I.E., Inicia Films i BTeam Prods, amb la participació de Televisió de Catalunya.

.En la categoria de Millor Pel·lícula per a televisió: EL CRÈDIT. Dirigida per Abel Folk i Joan Riedweg, escrita per Jordi Galceran i Ramón Paso i produïda per Focus Audiovisual, S.A., Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola. I LA FOSSA.Dirigida per Agustí Vila, escrita per Agustí Vila, Nil Quídam i Xavi Romaní, i produïda per Bausan Films, Televisió de Catalunya, À Punt Mèdiai Wise Blue Studio

Pel que fa als curtmetratges, NI OBLIT NI PERDÓ. Dirigit per Jordi Boquet Claramunt, escrit per Jordi Boquet Claramunt i Tomàs Bayo i produït per Escac Films. ha estat nominat a Millor Curtmetratge.

La XIII Gala dels Premis Gaudí tindrà lloc el diumenge 21 de març.

Enhorabona i molta sort a totes les productores nominades!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *