El Valor de les sòcies

TV3 estrena ‘El cas Love Parade’ d’Arpa Films i Docdays Productions

26 de gener 2021.

El documental ‘El cas Love Parade‘, sobre la mort de dues noies catalanes en el macro festival de música electrònica, s’ha estrenat avui a TV3. El film, coproduït per Arpa Films, DocDays Productions i TV3, dona veu als protagonistes de la història i analitza la tragèdia de la mà de les famílies Clara Zapater i Marta Acosta, les dues catalanes que en van resultar víctimes mortals. 

A través del videodiari d’un supervivent el documental mostra des de dins la catàstrofe des de dins i s’acompanya de testimonis inèdits que permeten seguir els pares de la Clara en la seva lluita per obtenir la justícia que la seva filla i les altres víctimes es mereixen. Com ha estat el procés judicial?

A continuació us deixem amb la sinopsi:

La Loveparade, la festa dance de la música electrònica, nascuda com una manifestació per la pau, s’havia convertit en un negoci colossal. El juliol del 2010 es va fer a Duisburg, Alemanya, en el recinte d’una antiga estació de mercaderies. De bon principi aplega 250.000 assistents, la majoria joves, com el grup d’universitaris de Clara Zapater i Marta Acosta. En pocs segons, la celebració es converteix en una tragèdia. 21 persones perden la vida en una allau humana, entre les quals hi ha les dues estudiants catalanes.

Les famílies de les víctimes no entenen com ha pogut passar un desastre com aquest en un país europeu. En Paco i la Núria, els pares de la Clara, estan segurs que la mort de la seva filla és culpa de la mala organització. Els familiars de les víctimes busquen respostes en un procés judicial que s’allarga gairebé deu anys. Què va passar? Qui n’és responsable? Polítics, policies i un gran empresari estan en el punt de mira.

Any  2020
Gènere  Documental
Durada  89 m.
Direcció  Dominik Wessely
País  Alemania, Espanya
Productores  ARPA FILMS, S.L., DOCDAYS PRODUCTIONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *