Casos d'èxit

Cas d’èxit al PMP: Omar

13 de juny 2018.

Un curtmetratge resultat del programa “Producers Meet Producers”

Fruit de la col·laboració entre la productora Films de l’Orient i Principal 2a; i amb el suport de l’ICEC aquest film que va sorgir durant la segona edició del PMP, és ja una realitat.

En la segona edició del Producers Meet Producers, organitzat per Productors Associats de Catalunya (PAC), juntament amb el Departament de Promoció Econòmica de Sitges, es van dur a terme sessions de mentoratge entre la Sandra Forn (Films de l’Orient), productora consolidada i Principal Segona, productora novell, que van servir per crear una col·laboració que es va materialitzar amb el rodatge i l’estrena del curtmetratge Omar, dirigit per Miquel Romans. L’obra va comptar amb el suport de l’ICEC, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

L’Omar és un jove de Gàmbia que va arribar sol a Barcelona fugint de la guerra. Viu en un pis compartit, tutelat per una ONG i un mentor, que li fa a voltes de pare. Escriu rap per expressar les seves emocions, les d’algú massa jove per tot el que ja ha viscut a la vida. En Sami, un productor musical, interessat en una maqueta de músiques de l’Omar, el busca per la ciutat i poc a poc descobrim qui és i perquè ha desaparegut després de rebre una carta.

En paraules de Sandra Forn, el PMP serveix als joves per a: “En general als novells els hi costa més el primer pas, com comences. Jo intento explicar-los-hi la part del finançament, com presentar-se a les administracions, com fer un dossier. En definitiva, com fer que el teu projecte pugui ser considerat per a una altra persona”

Dirigit per Miquel Romans i amb guió de Juan Pablo Caja, el curt està basat en fets reals i s’ha rodat a Barcelona el Juny de 2018 als barris d’Horta, Guinardó i Montbau.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *