Publicacions, Què fem?

OPA-PAC: El cinema català i Espanya

1 de març 2022.

Una vegada més, l’Observatori de la Producció Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra i Productors Audiovisuals de Catalunya seguim endavant amb les nostres accions com a aliança per difondre contingut contrastat per al debat públic sobre l’audiovisual a Catalunya. Una aliança que serveix com a divulgació, en format d’infografies, dades extretes dels estudis existents o d’estudis que puguem generar de nou.

En aquesta ocasió, de la nostra unió ha sorgit l’estudi: El cinema català i Espanya. Es tracta d’un treball que exposa tres  taules que poden ajudar a entendre una part dels problemes que afronta el sector, i que any rere any són denunciats als Premis Gaudí, la premsa i tota mena de fòrums. Per ajudar a entendre la situació i avançar en la discussió sobre les accions adequades en la política cinematogràfica del país, aquest estudi les presenta.

En podeu llegir el treball complet a la web de l’OPA i al nostre apartat de publicacions. A continuació també us deixem amb les tres taules individualment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *