Tàndem productores festivals

1a Acció d’indústria del Galacticat: ‘Trobada de Talent’ amb la col·laboració de PAC

8 de març 2022.

Un dels eixos d’actuació de la PAC s’anomena Tàndem Festivals – Productores. Dinamitzem la presència de les productores als festivals per donar-les visibilitat i col·laborem de les accions d’indústria. Els festivals de territori són el motor de gran part de propostes d’indústria del sector audiovisual. L’aliança estratégica entre Catalunya Film Festival i PAC ens ha deixat ja  la  col·laboració en les primeres accions d’indústria de:  Festival de Sitges (2015),  Festival Inclús 2019, Festival Cerdanya Film Festival 2021  i ara al 2022a Galacticat.

Aquest estiu, del 15 al 21 d’agost, tindrà lloc la novena edició de Galacticat – Mostra de cinema Fantàstic i de Terror de Ponent, a Tàrrega. Serà la primera edició en què el festival acollirà una acció d’indústria anomenada Trobada de Talent‘. Es tracta d’un Campus de Talent basat en un concurs de guions amb l’objectiu de crear sinergies, establir contactes i compartir coneixement.

La finalitat de la ‘Trobada de Talent’ és crear comunitat i impulsar els nous creadors establint contacte entre ells i diversos sectors i actors de la indústria cinematogràfica. La trobada pretén:

  • Crear una xarxa de comunicació entre creadores, productores i altres agents de la indústria
  • Ser una trobada física que permeti a aquestes entitats formar noves relacions professionals
  • Donar als projectes finalment escollits l’oportunitat de realitzar un pitch, davant d’una sèrie de productores catalanes amb la finalitat que els projectes es puguin canalitzar

La trobada, a més, estarà vinculada al territori i té la missió paral·lela de promocionar l’activitat econòmica al voltant de la indústria cinematogràfica, a través d’activitats lúdiques i culturals per als assistents.

Des de PAC i, tenint en compte l’experiència amb el Producers Meet Producers (PMP) una de les accions pioneres d’indústria del festival de Sitges (2015), donem suport a la trobada del talent col·laborant amb  la participació de productores consolidades que representin una veu professional i experimentada.

D’aquesta manera potenciem les aliances estratègiques (ODS17), enfortint el teixit industrial i ajudem en potenciar les accions en tot el  territori.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *