Activitats

PAC torna a col·laborar amb el programa CREAMEDIA

12 d’abril 2022.

Un cop més Productors Audiovisuals de Catalunya, ha pogut col·laborar en la 17ª edició del Programa Creamedia, organitzat per Barcelona Activa, i que té com a objectiu impulsar les indústries creatives des del suport a la emprenedoria i la creació d’empreses culturals.  Aquesta edició ha nascut del esforç conjunt de Barcelona Activa, l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), la Fundació Catalunya Cultura, Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC), el Disseny Hub i la Fundació Carulla.

Aquest programa, durant els últims cinc anys,  posa l’accent en la digitalització mitjançant accions i acompanyament específic als projectes, i oferint un espai per a les empreses a la Incubadora Almogàvers, al districte 22@.

Tant Marta Forn com Sebastià Mery van poder participar en el programa. Marta Forn va contribuir en la selecció dels semifinalistes i Sebastià Mery va formar part del jurat finalista.

Durant l’última edició el projecte guanyador va ser presentat per Mónica Günther, cofundadora de COMUNICONTENT, amb un projecte focalitzat en els podcasts per a empreses com a eina de creació de continguts dins de les estratègies de màrqueting.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *