Tàndem productores festivals

Pont al Coneixement – El desarrollo de proyectos cinematográficos – Gemma Pascual – TerrorMolins

21 desembre 2022,

El passat 9 de novembre, Productors Audiovisuals de Catalunya, va organitzar, en el marc del Festival TerrorMolins, un Pont al Coneixement, a càrrec de Gemma Pascual, Directora de Desenvolupament de Projectes a Filmax.

La formació té com a objectiu facilitar eines al talent emergent per a  desenvolupar els seus projectes cinematogràfics i fer-los atractius per a les productores.

El plantejament formatiu o PONT AL CONEIXEMENT que proposa PAC – PRODUCTORS AUDIOVISUALS DE CATALUNYA per aquest 2022, consisteix en seminaris en línia gratuïts adreçats a professionals que encara no formen part de la xarxa d’indústria ni dels canals habituals dels professionals del sector audiovisual.Les formacions es plantegen com un retorn al sector audiovisual, per a formar productors  i/o futurs productors a qui els costa trobar formacions específiques. Facilitar el coneixement sobre producció audiovisual està en el nostre eix d’actuació.

En aquesta ocasió, i amb l’aliança estratègica de TerrorMolins, el Pont al Coneixement es va realitzar de forma presencial, amb la finestra virtual per tal d’arribar al màjor nombre possible de professionals del sector.

Recupera aquí la formació del Pont al Coneixement

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *