Activitats, PACrepresenta

CREAMEDIA 2023 – Inscripcions obertes!

12 de gener 2023

El Departament de Cultura, de la mà del Servei de Desenvolupament Empresarial de l’ICEC, Barcelona Activa i la Fundació Catalunya Cultura (FCC), amb la col·laboració de Productores Audiovisuals de Catalunya (PAC), la Fundació Carulla i l’ESCAC llancen una nova edició del programa CREAMEDIA, que té com a objectiu promoure la creació d’empreses en el sector cultural i creatiu.

El CREAMEDIA és un programa creat per donar suport a la creació d’empreses del sector de les indústries creatives i culturals. El programa se centra a donar suport a noves iniciatives amb l’objectiu de transformar-les en empreses viables que puguin prosperar en un dels sectors econòmics estratègics. El programa s’adreça als projectes que provenen de les arts escèniques, de l’audiovisual, de l’editorial i el llibre, de les arts visuals, dels videojocs, de la cultura digital i de la música, entre altres.

El programa CREAMEDIA consta de 3 fases:

  • La primera fase (Bootcamp) tindrà una durada de cinc dies i es treballarà per definir i validar el model de negoci així com millorar les habilitats emprenedores de les persones participants.
  • La segona fase (Programa) consisteix en la incubació del projecte durant 6 mesos, on es disposarà d’un espai de treball gratuït. Les persones participants també rebran assessorament personalitzat, realitzaran tallers pràctics (workshops) i participaran de manera activa en una comunitat emprenedora on es desenvoluparan activitats per fomentar sinergies i cooperació amb l’objectiu de madurar i enriquir els projectes.
  • Per finalitzar el programa es farà un “Demo Day“, on els projectes es presentaran davant d’un jurat format per persones expertes externes i per les entitats promotores, i on el millor projecte obtindrà un premi de 5.000 €.

El període d’inscripció estarà obert fins al 31 de gener i podeu inscriure-us en aquest formulari

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *