Edicions PMP, Què fem?

Pont al coneixement: ‘La Inquilina. Nueve minutos y mucho que contar’, a càrrec d’Iban Fernández (Lee Films)

Dilluns 3 d’octubre

Tornem amb les masterclass de PONT AL CONEIXEMENT i la primera cita serà ‘La Inquilina. Nueve minutos y mucho que contar’, a càrrec d’Iban Fernández (Lee Films). Una sessió que estarà enmarcada en el PMP i que tindrà lloc el dimarts 11 d’octubre a les 15 h.

Ibán Fernández és soci i productor executiu de la productora Lee Films i diplomat en Màrqueting i Publicitat pel CENP de Madrid. Després de treballar a diferents agències de publicitat com Young & Rubicam, Ruiz Nicoli, McCann Erickson, Publicis Casadevall i a la productora Nada Films entre els anys 1990 i 2001, s’incorpora el 2002 a Lee Films en qualitat de productor on avui dia és soci i productor executiu, convertint-la en una de les productores de referència a Espanya, havent produït des de llavors més de 1.000 comercials per quatre dels cinc continents, a països com Índia, Xina, Kenya, Cuba, Marroc, Ucraïna, Letònia o els més clàssics USA, GB, Argentina, Xile i Sud-àfrica.
Lee Films ha treballat per a agències com BBDO, C14, DDB, El Rus de Rocky, Grey, Havas, Leo Burnett, Lola, McCann, Ogilvy, Oriol Villar, Publicis Espanya, S.C.P.F., Sra. Rushmore, Tactics, TBWA, The Pink Lab , &Rosàs… i per a anunciants i marques com Aquarius, Adidas, Audi, BMW, Cadbury, Coca Cola, Chrysler, El Corte Inglés, Google, Iberia, Ikea, Loteria Nacional, Mahou, McDonald’s, Mercedes, Movistar, Nike, Toyota, ONCE, Orange, Pepsi, Schweppes, VISA, Vodafone, Volkswagen, entre d’altres, havent aconseguit una gran quantitat de premis a festivals com Cannes, CdeC, L’Ull d’Iberoamèrica, El Sol, Epica Awards, Fiap, New York Festival.
Actualment, es troba immers en diferents projectes de continguts per a Amazon Prime, Olimpic Channel i en la producció de curtmetratges cinematogràfics amb treballs com “La Inquilina” amb Belén Rueda com a protagonista i el curtmetratge “Ahora Vuelvo” que actualment està en fase de preproducció.
—————————————————————————————————————————————————————————-
COMUNICACIÓN EN CASTELLANO
Lunes 3 de octubre

Volvemos con las masterclass de PONT AL CONEIXEMENT y la primera cita será ‘La Inquilina. Nueve minutos y mucho que contar’, a cargo de Iban Fernández (Lee Films). Una sesión que estará enmarcada en el PMP y tendrá lugar el martes 11 de octubre a las 15 h.

Ibán Fernández es socio y productor ejecutivo de la productora Lee Films y diplomado en Marketing y Publicidad por el CENP de Madrid.Después de trabajar en diferentes agencias de publicidad como Young & Rubicam, Ruiz Nicoli, McCann Erickson, Publicis Casadevall y en la productora Nada Films entre los años 1990 y 2001, se incorpora en el 2002 a Lee Films en calidad de productor dónde a día de hoy es socio y productor ejecutivo, convirtiéndola en una de las productoras de referencia en España, habiendo producido desde entonces más de 1.000 comerciales por cuatro de los cinco continentes, en países como India, China, Kenia, Cuba, Marruecos, Ucrania, Letonia o los más clásicos  USA, GB, Argentina, Chile y Sudáfrica.

Lee Films ha trabajado para agencias como BBDO, C14, DDB, El Ruso de Rocky, Grey, Havas, Leo Burnett, Lola, McCann, Ogilvy, Oriol Villar, Publicis España, S.C.P.F., Sra. Rushmore, Tactics, TBWA, The Pink Lab, &Rosàs… y para anunciantes y marcas como Aquarius, Adidas, Audi, BMW, Cadbury, Coca Cola, Chrysler, El Corte Inglés, Google, Iberia, Ikea, Lotería Nacional, Mahou, McDonald’s, Mercedes, Movistar, Nike, Toyota, ONCE, Orange, Pepsi, Schweppes, VISA, Vodafone, Volkswagen, entre otras, habiendo conseguido una gran cantidad de premios en festivales como Cannes, CdeC, El Ojo de Iberoamérica, El Sol, Epica Awards, Fiap, New York Festival.

Actualmente se encuentra inmerso en diferentes proyectos de contenidos para Amazon Prime, Olimpic Channel y en la producción de cortometrajes cinematográficos con trabajos como “La Inquilina” con Belén Rueda como protagonista y  el cortometraje “Ahora Vuelvo” que actualmente está en fase de preproducción.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *