Edicions PMP

Pont al Coneixement: “Work in Progress, procés creatiu i noves narratives”, a càrrec de Montecarlo (Efímero Films) – TerrorMolins

3 de novembre 2023,

El proper dimecres 8 de novembre, a les 16:00 hores es durà a terme el Pont al Coneixement: “Work in Progress, procés creatiu i noves narratives”. La formació serà impartida per Montecarlo, de la productora sòcia Efímero Films i s’enmarcà dins de les Jornades Professionals del Festival TerrorMolins. La sessió serà en linea per tal de facilitar l’accessibilitat de l’acció.

Inscriu-te aquí, per gaudir de la formació.

Montecarlo, és diretor, guionista i productor. Tanmateix també és Doctor en Comunicació, Máster en Cinema, Llicenciat en Belles Arts.

Des de fa més de trenta anys escriu, dirigeix, dibuixa i conta de paraula les històries que veu, que viu i que imagina.

Apassionat dels relats no lineals i de les narratives immersives, és soci fundador d’Efímero Films, cooperativa on exerceix com a Responsable de Continguts per impulsar obres de ficció i documental que explorin les possibilitats d’universos narratius a través del transmèdia. Entre els projectes en què hi treballa hi ha el Cinema Efímer i el CIDAP, laboratori de desenvolupament audiovisual del Pedraforca.

És autor de llibres d’assaig i de ficció. A la seva faceta com a docent col·labora amb diverses institucions, entre elles l’EICTV de San Antonio de los Baños (Cuba).

Les formacions Pont al Coneixement es plantegen com un retorn al sector audiovisual, per a formar productors  i/o futurs productors a qui els costa trobar formacions específiques. Facilitar el coneixement sobre producció audiovisual està en el nostre eix d’actuació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *