Premi Productor/a PAC

Premi Productor/a Emergent PAC 2022 – Pocos, Buenos y Seguros (Curtmetratge)

2 Novembre 2022,

Productors Audiovisuals de Catalunya, ha creat, per la 48ena edició del Filmets Badalona Film Festival el Premi Productor/a Emergent PAC, destinat a buscar i recompensar nous talents en la producció audiovisual catalana, així com premiar el risc i la llibertat creativa de les productores audiovisuals independents.

El passat 29 doctubre, durant La Nit de les Venus a FILMETS, es va lliurar el primer Premi Productor/a Emergent PAC dotat amb 1.000 euros al productor/a emergent i un any de pertinença a Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC). El curtmetrtatge guanyador va ser

POCOS BUENOS Y SEGUROS

Ales Payà-  https://empatikfilms.com/
Gorka Lasaosa @producciones_intemperie

El jurat format per Laia Bosch (Imposible Films), Xesc Cabot (Atiende Films) i Ed Antoja (La Diferència), premià als productors Ales Payá i Gorka Lasaosa “per l’esforç en aixecar el finançament d’un projecte a partir de micromecenatge i aliances de coproducció. Per la complexitat que suposa un rodatge d’època de 20 minuts, amb una localització difícil i gran quantitat de figuració. Així com per la força de les interpretacions, la posada en escena i la factura final del curtmetratge.”

 

El curtmetratge va guanyar el premi a Millor producció espanyola (Filmets 2022) i actualment és Curtmetratge candidat als Premis Gaudí.

Altres guardons de Buenos, Pocos y Seguros

Cerdanya Film Festival
-Mejor cortometraje de ficción español

Festival de Cine de Madrid FCM-PNR
-Mejor Música

XXII Festival de Cortometrajes de Calahorra “¡¡CORT…en!!
– Mejor dirección de fotografía

In-FCTA Festival de Cinema Terra Alta
– Premio del público

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *